Trustpilot
4.6/5

SÅDAN BLANDER DU DIN E-JUICE

VÆLG SELV NIKOTINSTYRKE

Grundet dansk og internationale reguleringer af e-cigaretter og e-væsker, er det i Danmark forbudt at sælge e-væsker i større end 10ml flasker, hvis der er Nikotin i.
Dette finder der heldigvis råd for, i form af “Shake N’ Vape” eller “Short Fills” som er koncentreret e-juice flasker med plads til 10 eller 20 ml base og nikotin.
Du køber eksempelvis en e-juice fra Fcukin Flava i en 60ml størrelse, men som kun indholder 50ml e-væske. Der er herved plads til at du fylder en 10ml base i, med eller uden nikotin.
Hos eVape.dk har vi gjort det nemt for dig. Du vælger den e-juice du vil have og vælger samtidig den nikotin styrke du ønsker. Så vedlægger vi den mængde base der skal til at opnå den nikotin styrke du ønsker.
Det er lige så nemt som at blande en Ribena saftevand.

Herunder kan du se hvordan du blander.FOR MÆRKER DER SÆLGES I 60ML FLASKER:

– 0 mg: 1 x 10 ml Neutral base af 0 mg 

– 3 mg: 1 x 10 ml Nikotin base af 18 mg

– 6 mg: 2 x 10 ml Nikotin base af 18 mg
E-væsker med mulighed for 6 mg nikotin, er 40ml flasker og ønske der en lavere nikotin styrke i disse, vedlægger vi en neutral base.Bemærk at hvis du ønsker en højere nikotin styrke end vi har givet dig mulighed for at vælge, skal du:

  1. Tilkøbe en større flaske under Tilbehør.
  2. Tilkøbe ekstra nikotin under Baser/Nikotin.

Her ser du en illustration af hvordan du blander:

Sådan blander du e-juice
evape

Velkommen til eVape

For at handle hos os skal du være minimum 18 år.

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ved at trykke “Godkend” accepterer du:

  • Du er minimum 18 år
  • Du accepterer at få fremvist produktsortiment