Trustpilot
4.6/5

Eleaf – Melo 4 Tank

199,00 kr.

Eleaf Melo 4 er en budget venlig, god subtank.

Her ser vi at pris og kvalitet ikke nødvendigvis behøver at hænge sammen, med denne tank får man nemlig en billig tank, der kan håndtere helt op til 100W.

Obs. Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tykkere væske til denne model. Eks. 70VG/30PG

OBS. Direkte lunge sug, egner sig bedst til denne tank

Eleaf – Melo 4 tank

Eleaf Melo 4 tanken er bygget op omkring den nye EC coil serie fra Eleaf, som er en opdateret version af de ældre, men meget populære EC coils. Dette er gjort for at sikre optimal damp og smag i denne tank. Tank er super nemt at fylde op fra toppen af, samt den har 2 store lufthuller i bunden, hvor man justere air flowet på, for at få denne model til at passe perfekt til ens eget behov. Tanken kommer i 4 klassiske Eleaf farver nemlig sort, sølv, rød og blå, med en diameter på 22 millimeter, hvilket gør at den passer til stort set alle MOD’s og batterier.

Denne tank er virkelig nem at fylde op, da den har en meget brugervenligt top opfyldnings design. Måden man fylder denne tank ved, er bare at man finder det lille mærkat på toppen, og så trykker man ind på toppen der hvor mærkattet er, hvorefter toppen slider til siden, og huller man fylder op i kommer frem. Derefter kan man fylde tanken helt til toppen med sin yndlings væske.

Melo 4 tanken kan også skilles af i mange dele, hvilket gør rengøring af denne model meget simpelt, men selvom den kan skilles ad i mange dele, er den stadig meget simpelt at samle igen, da det giver god mening hvor alle de forskellige dele skal sidde.

OBS! Vi anbefaler man kun bruger 50VG/50PG eller tykkere, dvs. højere VG procent end 50%

Sættet indeholder:

1 stk. Eleaf Melo 4 tank

1 stk. Eleaf EC2 0,3 ohm coil(Pre-installeret)

1 stk. Eleaf EC2 0,5 ohm coil

1 stk. Manual

Div. pakninger

-
+
Varenummer: EL-ME4TA-105

Yderligere information

Color

, , ,

evape

Velkommen til eVape

For at handle hos os skal du være minimum 18 år.

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ved at trykke “Godkend” accepterer du:

  • Du er minimum 18 år
  • Du accepterer at få fremvist produktsortiment