Trustpilot
4.6/5

Insano – Nikotin Base 20mg – 10ml.

Denne base er i 20mg og fåes i fire forskellige VG/PG blandingsforhold.

50/50 VG/PG passer bedst til mindre tanke, og alle der damper MTL, da dette er en tynd juice, som derfor bedre kan løbe igennem disse små tanke.

70/30 VG/PG passer godt til lidt større tanke, som gerne vil damp DL, og lave nogle store skyer. Dette er nemlig en rimelig tyk juice, som derfor kræver nogle større tanke for at det kan løbe igennem. Dette giver også en mere fyldig damp.

High PG (100 PG) Er det tyndeste base/væske som du kan få. Det kan enten bruges til at blande med aromaer eller hvis man har en tyk base/væske som man gerne vil fortynde, fungere denne base rigtig godt. Høj PG fungere bedst med MTL tanke/e-cigaretter

High VG (100 VG) Kan også bruges til at blande med aromaer og omvendt 100 PG, så er 100 VG det tykkeste base du kan få, så hvis du vil gøre en base/væske tykkere er denne base noget for dig. Høj VG fungere bedst i Sub-ohm tanke.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer: Nikotin Base 20mg-70/30
Kategori:

Yderligere information

VG/PG

, , ,

evape

Velkommen til eVape

For at handle hos os skal du være minimum 18 år.

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ved at trykke “Godkend” accepterer du:

  • Du er minimum 18 år
  • Du accepterer at få fremvist produktsortiment