Trustpilot
4.6/5

Insano – Nikotin Salt 20mg – 10ml.

25,00 kr.

Nikotin salt absorberes langt hurtigere i kroppen, end normal nikotin. Dette skyldes, at nikotin salt er i sin naturlige form. Kroppen reagere ved at absorbere det langt hurtigere, samt at opretholde nikotinen i kroppen i længere tid.

Dette vil netop være en løsning, som mange rygere vil have stor gavn af når skal starte på e-cigaretter i stedet for normale cigaretter. Ofte når en ryger skal skifte til damp i stedet, vil han/hun opleve, at kroppen brugere langt længere tid på at mærke nikotinen i kroppen kontra med normale cigaretter. Her vil nikotin salt være det ideelle.

Nikotin salt kan dog bruges af alle dampere, nye som gamle. Endnu en fordel ved nikotin salt er at man slipper for at have e-cigaretten “hængende” i mundvigen. Da nikotinstyrken ofte er en del højere end man er vant til, vil man automatisk tage væsentlig færre sug end med “normal” nikotin.

Insano – 10ml. Nikotin Salt – 20MG VG60/PG40.

Ikke på lager

Varenummer: IN-NICSAL-20
Kategori:

Yderligere information

Nikotin-Afgift

Nikotin Afgift (25kr.)

evape

Velkommen til eVape

For at handle hos os skal du være minimum 18 år.

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ved at trykke “Godkend” accepterer du:

  • Du er minimum 18 år
  • Du accepterer at få fremvist produktsortiment