Trustpilot
4.6/5

Vape Away – All Day Aroma

119,00 kr.

Økologisk tobaksaroma med en autentisk smag

OBS! Dette er en aroma og må derfor ikke dampes rent! Den skal blandes op med base!

All Day – økologisk tobaksaroma fra Vape Away

Vape Aways produkter består af 1.- klasses ingredienser, med det klare mål, at anvende økologiske produkter i videst muligt omfang. Aromaen er baseret på naturens egne råstoffer og det betyder, at de naturligt kan variere lidt i farve og smag.

Smagsbeskrivelse:
Det foretrukne valg for den almene tobakssøgende damper. All Day er produceret på de klassiske Burley, Virginia og Oriental tobaksblade og gør denne e-tobak til en sand nydelse. Netop disse tobakker anvendes også i eks. Prince, Pall Mall og Kings.

Blandingsforhold:
All Day er en aroma. Den kan ikke dampes rent, men skal blandes op i forholdet 1 del aroma til 4 dele neutral e-juice for det bedste resultat. All Day aromaen kommer i en 50 ml flaske, hvor af 1/5 af den er fyldt med aroma, altså 10 ml aroma i en 50 ml flaske.

Modning (steeping) af e-tobakker:  
I denne sammenhæng er det den periode, hvor basevæskerne og smagskomponenterne går i forbindelse med hinanden. På Cuba kaldes det, at smagsstofferne ‘forener sig med hinanden’.

Vape Away anbefaler 14 dages tid og tålmodighed:
Når dine e-væsker får tid til at modne kommer de simpelthen til at smage meget bedre! Behold låget på dine flasker, når de eftermodner – det bevarer smagen bedst.

Ikke på lager

Varenummer: VAAW-ALDAAR-AROMA
Kategori:
evape

Velkommen til eVape

For at handle hos os skal du være minimum 18 år.

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ved at trykke “Godkend” accepterer du:

  • Du er minimum 18 år
  • Du accepterer at få fremvist produktsortiment