Trustpilot
4.6/5

Voopoo – Drag MAX Kit

Voopoo Drag MAX – Kit

DRAG Max er en revolutionerende enhed med dobbelt batteri, magnetisk forstøver. Den levere op til 177 W effekt med sin GENE.FAN 2.0 chip. Fusionen af ​​læder og metal giver den en unik elegance. DRAG Max vil være den ultimative løsning til ydeevne og brugervenlighed.

GENE.FAN 2.0-chippen, kan aktivere Coils på 0,001 sek.
Den har en stor farveskærm, en USB-C opladningsport hvilket giver mulighed for mere effektiv og hurtig genopladning for at holde dig dampende længere.

DRAG MAX pod-tanken er designet til at være nem at bruge, mens den bevarer funktioner, der findes på almindelige tanke. En fuldt justerbar luftstrøm kan finjusteres ved hjælp af stålskyderens ‘spids’, så den passer til dine personlige præferencer, plus PnP-Coils med push-fit gør udskiftning hurtig og nem. Flere modstandsmuligheder er tilgængelige med 0,15 ohm mesh og 0,20 ohm mesh coils, som de oplagte valg.

I pakken:

– 1 x Drag MAX
– 1 x 2.0mL PnP Pod Tank
– 1 x 0.20ohm PnP-VM1 Coil
– 1 x 0.15ohm PnP-VM6 Coil
– 1 x Type-C Cable
– 1 x Bruger Manual
– 1 x Garanti Kort
– 1 x Chip Kort

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer: VO-DRMA-2
Kategori:
evape

Velkommen til eVape

For at handle hos os skal du være minimum 18 år.

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ved at trykke “Godkend” accepterer du:

  • Du er minimum 18 år
  • Du accepterer at få fremvist produktsortiment