Trustpilot
4.6/5

Voopoo – Doric 20 SE Kit

229,00 kr.

Den nye Voopoo Doric 20 SE Pod Kit leverer ydeevne og fleksibilitet i et kompakt og slim design. Perfekt til både MTL og RDL-dampning.

Bruger den nye ITO Coil Teknologi.

-
+
Kategori:

Beskrivelse

Født til æstetik – Innoveret af ITO

Valg – Uden grænser
Med et udsøgt udseende og det uovervindelig ITO Airflow System skiller Voopoo Doric 20 SE sig ud, blandt mange produkter i samme kategori. Lille Pod med stor energi!

Ultra Slim krop – Perfekt Touch
Det φ19 mm ultratynde kropsdesign, kombineret med legerings materiale, vil give dig en perfekt håndberøringsfølelse.

5 farver
Black – Gun Metal – Red – Orange – Green

IFOS – Innovative flavor optimal Soloution
ITO-seriens coils bruger VooPoos nye patenterede teknologi, som ikke kun øger atomizationområdet inde i coilen, men også forbedrer opvarmningshastigheden. Ydeevne og hastighed forener kræfterne der giver dig en oplevelse og en kraftfuld smag som aldrig før.

ITO Anti-lækage struktur
Beskyt mod’et mod e-juice-kondensering med DORICs nye gravitationsdesign. Dette er et specielt hulrumsdesign. Der er reserveret en plads i bunden af ​​tanken og coilen.
Den e-juice, der kondenseres under atomizationsprocessen, vil forblive i hulrummet for at beskytte mod’et mod at blive infiltreret. Når patronen tages ud, vil den kondenserede væske også blive taget ud.

ITO luftstrømsdesign.
Et innovativt luftstrømsdesign er hjulpet til at styre luftstrømmen præcist og løse leak.

Dobbelt aktiveringstilstand
Autosug eller knaptryk. Valget er dit til at aktivere DORIC 20 SE, du kan vælge den foretrukne tilstand efter din bekvemmelighed.

Stabil kraft holder stabil smag
Med stabil output teknologi, uanset hvor meget elektricitet der er tilbage, kan den sikre, at du får en ensartet smag fra det første sug til det sidste, før genladning.

Kun 1 time til fuldt batteri
Med 1,5A opgraderet Type-C hurtigopladning kan Doric 20 SE blive fuldt opladet inden for 1 time og holde hele dagen.

Bølgeformet anti-skrid design
Du kan stille Doric 20 SE oprejst på skrivebordet eller andre flader. Med Spectral Reference-teknologien som reference, har vi udviklet et anti-skrid-design med korrugeret mønster for at få Doric 20 SE til at blive stående.

Præcis matchende lufthuller,
MTL-erfaring på en professionel måde. Efter gentagne tests er diametrene på tre lufthuller blevet præcist defineret og perfekt matchet af coils med forskellige modstande, som giver dig en fremragende MTL-oplevelse på en professionel måde.

Synlig pod.
Du vil aldrig glemme at genopfylde. Visible Cartridge kan i realtid vise resterende E-juice, og du vil aldrig glemme at genopfylde, når den er ved at løbe tør. Du undgår derved at brænde din Coil af.

 

Specifikation:

 • Kapacitet: – 2ml
 • Materiale: – PCTG
 • Modstand: – 1.0Ω (ITO-M2) 1.2Ω (ITO-M3)
 • Materiale: Aluminiumslegering
 • Udgangseffekt: 8-18W
 • Udgangsspænding: 3,2~4,2V
 • Modstand: 0,5~1,2Ω
 • Batterikapacitet: 1200mAh Indbygget batteri
 • Kan lades fra 0 til 100% på bare 1 time.

Yderligere information

Color

, , , ,

evape

Velkommen til eVape

For at handle hos os skal du være minimum 18 år.

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ved at trykke “Godkend” accepterer du:

 • Du er minimum 18 år
 • Du accepterer at få fremvist produktsortiment