Trustpilot
4.6/5

Aspire – PockeX Kit

229,00 kr.

-
+
Varenummer: AS-POKI-89
Kategori:

Beskrivelse

Aspire – PockeX Kit

PockeX er en helt ny, diskret, lavprofil sub ohm vape kit fra Aspire, som giver en god mængde damp til den normale bruger. Damperen benytter sig af U-Tech 0,6 Ohms coil. E-cigaretten er ikke mere end 12 cm høj og mindre end 2 cm i bredden. PockeX er en AIO model og det vil sige ”All In One”. Så med denne e-cigaret får man en komplet e-cigaret med batteri på hele 1500mAh og 2ml tank samlet i en enhed. PockeX er en af ​​de korteste all-in-one-modeller der findes på det markedet, men selvom dens meget lille og kompakte størrelse, levere den stadig en god mængde damp og smag.
Samtidig er denne e-cigaret bygget med topfyld funktion, hvilket gør det hurtigere og nemmere for forbrugeren, at genopfylde tanken med e-juice, samt udskifte coil/brænder.

PockeX er velegnet til nybegynderen, da dette er en nem og brugervenlig e-cigaret som giver god smag og damp. Og med et batteri på hele 1500mAh, er den skabt til at holde strøm hele dagen, ved normal brug.

Denne damper er primært lavet til MTL (Mund til Lunge)

Sættet indeholder:

1 stk. Aspire – PockeX AIO
1 stk. Forudinstalleret 0,6ohm 316L SS PockeX Coil
1 stk. Ekstra 0,6ohm 316L SS PockeX Coil
1 stk. Micro USB
1 stk. Brugervejledning

Yderligere information

Color

, , , , ,

evape

Velkommen til eVape

For at handle hos os skal du være minimum 18 år.

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ved at trykke “Godkend” accepterer du:

  • Du er minimum 18 år
  • Du accepterer at få fremvist produktsortiment