Trustpilot
4.6/5
VOOPOO
ARGUS G
Se her
Aspire BP80
IMPONERENDE POD KIT FRA ASPIRE
Se her
Previous slide
Next slide

Alt inden for E-Juice & Tilbehør

Velkommen til eVape.dk

eVape.dk leverer E-Juice og tilbehør, af højeste kvalitet.
Vi fører de bedste mærker indenfor E-juice og sælger ikke noget vi ikke selv har fundet godt nok.

På diverse E-cig sider kan det være en jungle at finde rundt i sortiment, hos eVape.dk har vi gjort det hurtigt, nemt og ikke mindst Billigt at handle sine favorit’ E-Juice.

Vores sortiment

E-Juice

Startpakker & Kits

Tanke & Coils

Aromaterapi

Tilbehør

Fri fragt

ved køb over kr. 499

Fragt fra

Kr. 39,-

+45 5355 5151

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål

NYHEDER

Hvad siger vores kunder

Hvorfor E-cigaret?

E-cigaretten er et rigtigt godt alternativ til at ryge cigaretter. Udover at der er en del penge at spare, vil du også opleve at det smager meget bedre.

Når det kommer til de helbredsmæssige fordele, så er der mange meninger, rygter og holdninger.

Vi vil lade DIG vurdere.

En normal cigaret indholder over 4000 farlige stoffer, som Tjære, Blåsyre, Kulilte og Radon.

En e-cigaret med e-juice indholder 4 forskellige ingredienser, PG (Propylenglykol), VG (Vegetabilsk Glycerin), Mad Aroma og Nikotin, hvis dette vælges.

Hvad er der i E-juice?

PG (Propylenglykol) – Bliver brugt i fødevare, i røgmaskiner på diskoteker, som fugt i kosmetik, i Angostura(orangelikør), og i duft diffusere.

VG (Vegetabilsk Glycerin) – Bliver brugt i mange af de samme ting som PG (Propylenglykol). VG er en lidt tykkere og sødere væske end PG.

Aroma (Smagsgivere) – De anerkendte mærker, bruger udelukkende madlavnings ingredienser som smagsgiver. Undlad at køb billig e-juice fra Kina. Du ved ikke hvad der er i.

Nikotin – Er yderst vanedannende og skurken i Cigaretten, der gør det svært for dig at holde op. Nikotin er IKKE sundere fordi at den er i en E-cigaret. Fordelen ved at ryge e-cigaret er at du stille og roligt kan trappe mængden af nikotin i din væske ned. Det er vores erfaring at de fleste der starter med at dampe e-cigaret, vil være helt nede på 3mg nikotin i deres e-væske, efter bare 3-9 måneder. Til sammenligning er der 12mg i en light cigaret og op til 20mg nikotin i en normal cigaret.

Blog

SÅDAN BLANDER DU DIN E-JUICE

VÆLG SELV NIKOTINSTYRKE Grundet dansk og internationale reguleringer af e-cigaretter og e-væsker, er det i Danmark forbudt at sælge e-væsker i større end 10ml flasker, ...
Læs mere

FORSKELLEN PÅ PG & VG E-VÆSKE

Vaping terminologi kan være lidt forvirrende i starten, så i denne artikel vil vi forsøge at forklare forskellene mellem de to mest anvendte e-væske baser: Propylenglycol (PG) og Vegetabilsk ...
Læs mere

E Cigaret & E-Juice med på ferie?

Hvert år rejer tusindvis af danskere på ferie til varmere himmelstrøg. Men danskere der forsøger at vape på ferien, kan ende med at få derese-cigaret konfiskeret ...
Læs mere
evape

Velkommen til eVape

For at handle hos os skal du være minimum 18 år.

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ved at trykke “Godkend” accepterer du:

  • Du er minimum 18 år
  • Du accepterer at få fremvist produktsortiment